Alle fortjener en god rygsæk – Fjällräven rygsæk børn

Fjällräven har gode rygsække til alle (foto eventyrsport.dk)

Fjällräven har gode rygsække til alle (foto eventyrsport.dk)

Når man tænker over det, så er rygsækken en af de genstande, som man sjældent tænker over, hvor meget man faktisk bruger. Hver evig eneste dag når man skal ud af døren for at tage på arbejde, gå i skole, på udflugter eller ud at handle, så smider vi en rygsæk om på ryggen. Rygsækken er jo nok den smarteste måde at fragte ting på, da man ikke overbelaster sin krop på en ubehagelig måde – i hvert fald ikke hvis den er indstillet rigtigt – samtidig med, at man har begge hænder fri til alle andre gøremål.

Ligeledes har børnene også brug for en rygsæk til at fragte deres ting. En rygsæk er behjælpelig lige fra de er helt små, som taske til at fragte legetøj i når I skal ud, når de bliver større og de selv begynder at kunne hjælpe til med at bære, og til de skal i henholdsvis vuggestue, børnehave eller i skole. Derfor skal rygsækken også være designet til børnenes størrelse, og en smart udgave af en rygsæk til børn har Fjällräven produceret.

Smart og moderne

Fjällräven er kendt for sine rygsække som aldrig er gået af mode, men er en af de designs som er gået hen og blevet en klassiker. Rygsækken som er let genkendelig med det fine lille logo af en sammenkrøben ræv er både smart og moderne, og er helt sikkert en af grundene til, at den stadig er at finde på markedet. Den helt klassiske rygsæk i en firskåren model, har Fjällräven produceret i miniature model til de små. Og den kan ligesom modellen til de voksne fås i et hav af forskellige og smarte farver fra den klassiske støvede blå til mere markante farver som gul og lilla.

Ligesom det betyder noget for de voksne at have fine genstande, betyder det også noget for børnene.

Fjällrävens rygsæk børn – se her

 

Se et stort udvalg af rygsække her:

Billig rygsæk giver dig plads til dine ting

Vandrerrygsæk skal sidde helt perfekt for den storslåede tur

Rygsækken til hverdagens alverdens brug.

Share
Posted in Rygsæk. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Alle fortjener en god rygsæk – Fjällräven rygsæk børn

  1. Pingback: En Fjælræven rygsæk har plads til hverdagen

  2. Pingback: Med en Osprey rygsæk får du den bedste af slagsen

  3. Pingback: Fjallraven fleece er dit kæreste eje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *