Ecco støvler: Perfekt til en dag på legepladsen

Ecco støvler passer til alle omstændigheder (foto eventyrsport.dk)

Ecco støvler passer til alle omstændigheder (foto eventyrsport.dk)

En dag i vuggestuen kan byde på lidt af hvert. Man starter typisk ud med at samles ved 9 tiden og spiser lidt frugt eller brød med smør og synger et par sange. Herefter er det meget typisk, at der er lidt tid til leg indendørs eller udendørs, og de små børn får en formiddagslur i barnevognen. Der tegnes, leges med dukker, klodser eller synes sange og læses historier.

Når man så når middag, er der middagsmad, der bliver spist ved bordene, mens man snakker lidt. Det kan være kartofler, frikadeller, tærte eller måske spagetti med kødsovs. Og så er det tid til at sove den store middags lur et par timer. Når man så vågner op igen, skal man typisk lige have lidt frugt igen, og så er det tid til en tur på legepladsen. Men først skal man lige have det rette overtøj på.

Ude på legepladsen er der dømt masser af hygge i sandkassen, man kan rutche på rutchebanen, og man kan gynge højt op o luften på gyngerne. Derfor er det rigtigt vigtigt, at børnene har det rette tøj på, når de er udendørs, og især er fodtøjet vigtigt. Her får du lidt inspiration til, hvad for noget fodtøj dit barn har brug for til en dag på legepladsen i vuggestuen.

Ecco støvler, tennissko, sandaler og gummistøvler, så er du godt på vej

Når det regner, er gummistøvler alfa og omega, for ellers får barnet drivvåde fødder, og det er bestemt ikke sjovt. Når solen skinner, er et par sandaler værd at have med, så barnet kan få luft til tæerne på en varm sommerdag. Husk dog at putte solcreme på de små fødder.

Og når det er et fint forårsvejr eller efterårsvejr, kan et par tennissko fint bruges. Er det et rigtigt vintervejr, som det er for tiden i Danmark, er et par støvler til barnet en rigtig god investering.

Find Ecco støvler her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/ecco/ecco-stovler.html

Gå til Ecco’s egen hjemmeside

Share
Posted in Fodtøj. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ecco støvler: Perfekt til en dag på legepladsen

  1. Pingback: Teva Denmark er forkælelse til dine fødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *