Et familietelt åbner op for en helt ny verden

Et familietelt er ideelt til jeres sommerferie (foto eventyrspor.dk)

Et familietelt er ideelt til jeres sommerferie (foto eventyrspor.dk)

Det handler om at komme ud og i kontakt med naturen. Der er mange måder at være sig selv på. I hverdagen er vi en form for os selv. Vi er nok meget formålsrettede og har nok også meget studier eller vores arbejde i tankerne. Det præger ligesom vores måde at tænke over tingene på. Men der findes en meget mere umiddelbar måde at være på. Når man kommer ud i naturen, lærer man at være sig selv på et helt primitivt plan. Det er måske et plan, som vi ikke kender til i forvejen, men også et plan, som det kan være sundt for os at stifte bekendtskab med. Det handler først og fremmest om at blive befriet fra den daglige gøren og laden, som vi holder os beskæftigede med.

Mærk friheden

Friheden kommer til os på andre måder. Som for eksempel i naturen. Det interessante ved naturen er, at den lader os handle. Den lader os alene tænke, handle og udvikle os på basis af vores egen lyster. Når man camperer ude naturen, er det som at stifte bekendtskab med en verden, som er så ægte, at man helt glemmer sin hverdag derhjemme. Med et familietelt kan man komme afsted med alle de nærmeste på en uforglemmelig rejse i sind og natur.

Styrk relationerne

Et familietelt har plads til hele familien. Deraf navnet. Med et familietelt er der plads til at komme helt væk. Altså helt ind i sig selv og naturen. Man kan komme til at campere alle de smukkeste steder i naturen, hvis bare man har viljen og lysten til det. Et familietelt åbner op for en helt ny verden. En verden af ren sanselighed og umiddelbarhed, som man ikke stifter bekendtskab med til dagligt. Det kan være sundt for en familie at komme tæt på naturen sammen. Det kan være med til at skabe en nærhed og en styrke, som man ikke har set før.

Se på et familietelt hos Eventyrsport

Se flere indlæg om telte her:

Leg mariehønen Evilgglad med familien i jeres nye telt

Find et godt telt til det sjove og aktive udeliv

Et solidt telt til nætterne i den fri natur

Share
Posted in Telte. Tags: , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Et familietelt åbner op for en helt ny verden

  1. Pingback: Et festivaltelt giver festivalen sin beskyttelse og sin sjov

  2. Pingback: Bliv klar til ferie og festivaller med et godt camping telt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *