Et solidt telt til nætterne i den fri natur

Hvornår har du sidst overnettet i det fri? (foto eventyrsport.dk)

Hvornår har du sidst overnettet i det fri? (foto eventyrsport.dk)

Måske er sommerferien så lang, at du stadig lige kan nå en ekstra tur, inden arbejdet begynder igen. Eller måske er det efterårsferien, der planlægges allerede nu. Campingferie er en rigtig god måde at komme ud og opleve den danske natur, og det er helt klart en af de allerbilligste måder at holde ferie.

Det vigtigste, når der skal camperes, er et telt, for det skal være ens hjem i al den tid, man er hjemmefra. Et godt telt står imod regn og vind, som der kan være en hel del af i Danmark. Når først teltet står, vil du gerne være sikker på, at du kan kravle ind og lægge dig godt til rette uden at skulle bekymre dig om, om det begynder at regne. Teltet skal være regntæt, og alt efter hvor vild og vovet den planlagte campingtur skal være, kan du vælge et telt med et højere vandsøjletryk, der er et udtryk for, hvor meget vand teltet kan modstå.

Det kan også være en god idé at anskaffe et teltunderlag til dit telt, der kan lægges der, hvor teltet skal slås op. Den allerstørste grund til at det bliver fugtigt inde i et telt, er den fugt, der stiger op fra jorden. Er teltet slået op på et fugtigt underlag, vil der dannes kondens i teltet, men det kan altså nemt undgås med et godt underlag.

Teltet, der er let at slå op og let at pakke sammen igen

Er det ikke det alle campingentusiaster drømmer om? Når du camperer, kan det hænde, at du sover et nyt sted hver aften. Hver dag er den samme rutine af nedpakning af telt, rejse til et nyt sted og slå teltet op på ny. Derfor må det godt være lidt smart og praktisk og ikke alt for besværligt at skulle flytte på daglig basis. Desuden er det en kæmpe fordel med et telt, der kan rejses af en person alene, så du ikke er afhængig af en makker, der kan hjælpe.

Find et telt her

Share
Posted in Camping, Telte. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Et solidt telt til nætterne i den fri natur

  1. Pingback: Find et godt telt til det sjove og aktive udeliv

  2. Pingback: Leg mariehønen Evilgglad med familien i jeres nye telt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *