Få lyst til at løbe med lækkert løbetøj

Find noget løbetøj der er behageligt at have på (foto eventyrsport.dk)

Find noget løbetøj der er behageligt at have på (foto eventyrsport.dk)

Vi kender alle følelsen af, at sofaen bare trækker lidt mere end en tur i parken med løbeskoene og sved på panden. Når man kommer træt hjem efter en hel dag i skole eller på jobbet, er det første, man måske tænker på at få hentet sine børn. Så skal der handles ind i et proppet supermarked, og der skal laves aftensmad. Når klokken så bliver 20, er det bare nemmere at kaste sig drøn træt ned i sofaen og slå hjernen fra til noget ligegyldigt TV.

Men vi ved jo godt, at vi vil have langt bedre af at tage løbeskoene på og komme ud og få lidt frisk luft og få nogle kilometer i benene. Vi bliver mere friske, får mere energi og bliver sundere. Og man behøver jo ikke sætte sig mål om at løbe et helt maraton, selvom den slags nærmest er blevet noget, der forventes af enhver aktiv erhvervsmand for tiden. Nej det er altså helt okay bare at lunte 5 kilometer et par gange om ugen, hvis det er det, man kan overskue. Det vigtigste er, at man kommer af sted. Men hvorfor er det så svært at komme af sted, når vi nu ved, at vi har godt af det, og hvad kan vi gøre for at motivere os selv?

Få løbeglæde med noget nyt lækkert løbetøj

En af de ting, der kan være motiverende, er at glæde sig til at få løbetøj og løbesko på. For når først du har det på, er der ingen vej tilbage til sofaen. Nej så gælder det bare om at komme af sted. Så invester i et par gode løbesko og et sæt smart løbetøj. Vælg eventuelt noget med friske farver, der gør dig i godt humør.

Find løbetøj her

Share
Posted in Løbetøj, Outdoor. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *