Hold dit barn varmt med en Ticket to heaven flyverdragt

Det er enormt lækkert for dit barn med en flyverdragt (foto: eventyrsport.dk)

Det er enormt lækkert for dit barn med en flyverdragt (foto: eventyrsport.dk)

Firmaet Ticket to heaven starter fra slutningen af 90’erne og startede efter Hans Peter Høeg Larsen begyndte at importere dyner fra Østen. Herefter blev det til dunjakker og flyverdragter og pludselig var Ticket to Heavene en børnetøjsbutik. De laver både overtøj og flyverdragter som både børn og forældre er glade for og der er tøj til alle årstider i deres sortiment. Både skituren og vandresturen i børnehaven har Ticket to Heaven tøj til og det er i god kvalitet og med glade farver, som børn kan lide.

Ticket to Heavens flyverdragt er en klassiker og ligesom med alt af mærkets tøj, så behøver forældre ikke bekymre sig om kvalitet eller sikkerhed. Alt tøj fra Ticket to Heaven er fri for kemikalier og dumme designs som løse snore, der generer børnene i deres leg. Derudover er Ticket to Heavens tøj også samfundsbevidst. Mærket støtter blandt andet Nanu Børn i Grønland og fonden Kidt for Kids er Ticket to Heavens initiativtiger til.

Ticket to Heaven Othello Suit flyverdragt

Ticket to Heaven Othello Suit flyverdragt er en populær flyverdragt til de mindste. Du kan få den i smarte farver, som børnene vil elske og den er super vind og vandtæt. Den er desuden lavet i åndbar nylon og stoffet har et vandsøjletryk på 15.000 mm. Flyverdragten er ligesom alt hos Ticket to Heaven meget slidstærk og er derfor velegnet til børn i skov- og udebørnehaver.

Med en Ticket to Heaven flyverdragt får du en dragt, der holder til det meste og alt slags vejr. Du får faktisk med høj sandsynlighed en flyverdragt, der er så god, at dit barn ikke når at slide den op, men at du kan give den videre til yngre børn i familien.

Kig Eventyrports webshop for flyverdragter og bestil dem lige til døren her

Find en flyverdragt til dit barn her:

Hold dine børn varme med flyverdragter på tilbud

Køb en varm flyverdragt i str. 122

Share
Posted in Børn, Flyverdrager, Outdoor, Overtøj, Vinter, Vintertøj. Tags: , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *