Køb en varm flyverdragt i str. 122

Dit barn ville være glad for en flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

Dit barn ville være glad for en flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

Vinteren er snart over os, hvilket betyder, at du skal til at finde vanter, halstørklæder og varme huer frem. Vinteren i Danmark er som bekendt lang, mørk og kolde, og den slipper ikke sit tag lige sådan, når den først har fået fat. Det er altså en god idé at have hele vintergarderoben klar til både dig og dit barn allerede. På den måde undgår i at vågne op en kold og mørk morgen med frost på ruden, men uden noget varmt tøj at tage på. De fleste børn har et højt aktivitetsniveau og er ude det meste af dagen i vuggestue, børnehave, skole eller fritidshjem. Børn lader sig nemlig ikke sådan afskrække af vind og vejr. Men det er dit ansvar som voksen at sørge for, at din barn holder varmen vinteren igennem.

Hold dit barn varmt vinteren igennem med en flyverdragt i str. 122

Børn leger som nævnt meget udendørs. Der er intet, der kommer i vejen for en god leg. Snevejr er noget af det sjoveste at lege i: man kan bygge snemænd, lege sneboldskamp eller bare vælte sig rundt i sneen. Disse ting gør flyverdragten til den ideelle vinterbeklædningsgenstand. I mange institutioner er det faktisk obligatorisk at medbringe en flyverdragt i vinterhalvåret. Og det med god grund! Flyverdragten holder hele kroppen varm.

Find den rigtige flyverdragt til dit barn i str. 122

Det danske vejr er som bekendt ustadigt, og vi ved aldrig, hvornår det hvide, sprøde sne forvandles til sjap. Igen er flyverdragten en god beklædningsgenstand, fordi den dækker hele kroppen og ikke lader en eneste dråbe vand komme ind. Det kan være svært for børn selv at iføre sig flyverdragten, men efter lidt øvelse går det let som en leg! Husk at finde en flyverdragt i den rigtige størrelse.

Klik her, og find en flyverdragt i str. 122

Du kan finde flere flyverdragter til børn her:

Hold dine børn varme med flyverdragter på tilbud

Uovervindelig med flyverdragt

Share
Posted in Børn, Flyverdrager, Outdoor, Overtøj, Vinter. Tags: , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *