Kom billigt til de varme lande med rejser i påsken

Nyd en afslappet ferie i påsken! (foto: spies.dk)

Nyd en afslappet ferie i påsken! (foto: spies.dk)

Mange vælger kun at tage på ferie til de varme lande, når det er blevet sommer i Danmark. Men hvorfor vente så længe, når man allerede kan rejse i påsken? At rejse i påsken er også en god måde at komme afsted på, uden at man skal bruge en masse fridage fra arbejdet. På grund af helligdagene i påsken kan man nemlig komme afsted i eksempelvis en hel uge, ved blot at tage fri to-tre dage. Normalt ville man skulle bruge fem fridage på at komme afsted i en uge. I påskeferien har børnene alligevel fri, så det går heller ikke ud over deres skole, hvis man tager afsted der.

Kom lettere gennem vinteren med en rejse i påsken

Når man er kommet på den anden side af nytåret og julen, kan det for mange være svært at holde gejsten oppe. Man kan nemlig se frem til en lang periode, hvor man hverken har ferie eller kan nyde solen. Her vil det for de fleste først være til sommer, at man kan komme afsted på en god ferie, men hvorfor vente så længe? Hvis man booker en rejse til påskeferien, vil man have noget at se frem til. Derfor vil man ikke tænke så meget over, at det er forfærdeligt at komme i gennem vintermånederne. Samtidig kan man også spare penge i forhold til hvis man rejser i sommerferien. Her er priser nemlig skruet meget op, i forhold til hvad de er resten af året.

Overvej hvilken rejse du vil på i påsken

Der behøver ikke nødvendigvis at være tale om en rejse sydpå, når man vil afsted i påskeferien. Når det er blevet påske, vil foråret nemlig også have ramt de fleste storbyer rundt omkring i Europa, og derfor kan det være den perfekte mulighed for en forlænget weekend i en af Europas flotte byer. Man kan eksempelvis vælge at tage til Barcelona, hvor der er god mulighed for at opleve lidt af hvert. Barcelona kan nemlig både byde på sol og strand, shopping og kunst og kultur. Der er faktisk mange argumenter for at vælge at tage en storbytur i påsken, særligt hvis man er fodboldinteresseret. I sommerperioden ligger fodbolden nemlig stille og derfor er der ikke mulighed for at se sit favorithold spille. I Påskeferien er der derimod god mulighed for at se både liga fodbold og europæisk fodbold.

Se et udvalg af rejser i påsken ved at klikke her

 

Share
Posted in Ferie, Påske, Rejse, Spies. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *