Lækkert flyverdragt udsalg i den kolde vintertid

Dit barn ville være glad for en flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

Dit barn ville være glad for en flyverdragt (foto eventyrsport.dk)

Vintertid betyder Flyverdragt udsalg

Der er flyverdragt udsalg, og det er godt. Når den kolde tid rammer vores danske land, er der brug for flyverdragter til vores børn. Kulde, sne og blæst skal man beskytte sig imod. Det gælder især børn. De kan godt have brug for lidt ekstra polstring. En flyverdragt er en ideel løsning.

Med en flyverdragt på mærkes ingen kulde, sne eller skidt. Som af et skjold bliver barnets krop beskyttet mod alle gener.

En flyverdragt giver plads til hygge og samvær

Fordi den dækker fra anklerne og op til issen bliver dine børn varmet godt og grundigt op i den kolde naturs frosne egne. Vuggestuer, børnehaver, skoler og fritidsordning arrangerer året rundt ture ud i naturen. Dem skal dine børn også med på. Alt andet ville være ærgerligt. Hvad der er mere ærgerligt er, at de kan blive syge og forkølede. Men hvis du køber dem en flyverdragt, kan du være sikker på, at de holder varmen. Så slipper du for at bekymre dig, og dit barn undgår at ligge med influenza efter en ellers hyggelig skovtur. Med en flyverdragt på giver du dit barn den frihed om vinteren, som det har brug for. Med en flyverdragt på vil det kunne grave helt ned til Kina i sandkassen, hoppe i vandpytter på skovture og samle kviste til juledekorationerne i skovbunden.

Ja, med en flyverdragt på er det hele lidt hyggeligere.

Stort og lækkert udvalg til alle drenge og piger

Der findes mange forskellige slags flyverdragter. Du kan finde flyverdragter i alle størrelser: Til små rollinger, der lige har lært at gå og til lidt større børn i 1. og 2. klasse. Ja, muligheder er der nok af. Der findes pigede flyverdragter i flotte farver og nuancer, og så findes der flyverdragter til drenge, der bare elsker at boltre sig i naturens frie rum.

Se på flyverdragter her: eventyrsport.dk/born/flyverdragter.html

Share
Posted in Børn, Overtøj. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Lækkert flyverdragt udsalg i den kolde vintertid

  1. Pingback: Uovervindelig med flyverdragt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *