Lys og lygte til dit behov

Lys, lygter og lamper er nødvendigt i mørket (foto: eventyrsport.dk)

Lys, lygter og lamper er nødvendigt i mørket (foto: eventyrsport.dk)

Når du er ude i det fri, er det ofte – selvom man prøver at efterligne det simple liv – mørket, der driller, og gør det svært at se, hvad der er op og ned. Og især på en tør sommerdag er levende lys ikke det bedste valg. En lygte kan derfor være et god idé at have med dig, uanset hvor du skal hen med risiko for at være strandet i mørket – på vandretur, camping, kør-selv-ferie med mere.

Lys og lygte efter dit behov

Der findes mange lygter med forskellige løsninger, der dækker alle behov. En pandelampe er et godt valg, hvis du har brug for at have begge hænder fri. En pandelampe lyser også lige dér hvor du kigger, og er derfor meget praktisk. De er også ofte lette at pakke og fylder ikke meget i tasken eller i handskerummet på din bil.

Det kan også være, du har brug for en mere traditionel lampe eller lommelygte, som du kan holde i hånden. De kommer i forskellige størrelser og med forskellig rækkevidde, alt efter hvor kraftig og hvor handy du ønsker din lygte skal være. Har du brug for en lygte, der oplyser et stort område – for eksempel på din campingtur – kan en lanterne være et godt valg, da det også ofte har et naturligt og behagelig lys, samt kører på batteri. Har du brug for noget mindre, er en lygte, du kan sætte fast i dit telt, også en god løsning.

I nogle lygter finder du Reaktive Light teknologi, hvilket betyder, at lampen tilpasses efter dit behov. Der er altså en censor integreret i lygten, som måler og analyserer dine omgivelser, og giver dig det lys, du har brug for.

Se Eventyrsports store udvalg af lygter som passer på netop dit behov på deres hjemmeside her

Her kan du finde praktiske pandelamper:

De mørke løbeture er ovre med en pandelampe led

Pandelampe til løb test er gode at kigge igennem inden køb

 

 

Share
Posted in Camping, Lygte, Outdoor. Tags: , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Lys og lygte til dit behov

  1. Pingback: Primus til din udendørs gastronomi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *