North Face borealis skaber et fundament for naturoplevelser

En god rygsæk (foto eventyrsport.dk)

En god rygsæk (foto eventyrsport.dk)

North Face borealis gør en klar på nordlyset. Det handler om at tilgå naturen på en måde, så den pludselig løfter en op. Man skal møde naturen på dens egne præmisser, hvilket vil sige, at man skal komme naturen i møde, hvor den nu engang er. Hvor er naturen? Ude i det vilde, ude i det blå, det udyrkede. Langt væk fra parker og andre institutioner findes en natur, der er værd at gribe fat i. Her findes en natur, der kan forbinde mennesket med en ny dimension, give det en forståelse af dets egen væren.

Naturens betydning

I naturen møder man altså syner, der ikke er ligesom det, man møder derhjemme. Her er der tale om en relation af total ikke-sproglig karakter, en erfaring, der går forud for alt andet. På en måde kan man sige, at naturen tilbyder os et slags forankringspunkt, et slags startpunkt. Her er der tale om store og små oplevelser. Men alt i at om oplevelser, der åbner op og igangsætter en refleksion, der ikke nødvendigvis er bundet op på de instrumentelle krav, som vores daglige refleksioner tager sig ud under. Naturen tilbyder altså et slags smuthul fra noget af det, der eller maler den menneskelige eksistens. Travlheden og alt, hvad der hører med til denne, forsvinder så snart man iført North Face borealis træder ud i den vilde naturs omfavnende arme.

Komfort, funktionalitet og effekt

North Face borealis er som skabt til de store oplevelser ude i verden. Her er der tænkt på komfort, funktionalitet og effekt. Det er altså tøj, der formår at give mening, når man er derude, hvor man ikke nødvendigvis kan bunde længere. Det er som sådan ikke bare en utryg oplevelse. Iklædt tøj der beskytte, er et ganske befriende at træde ud i naturen.

Læs mere om The North Face her:

The North Face skaber særdeles brugbart udendørstøj

North Face er kvalitet i funktionel og praktisk form

Share
Posted in Rygsæk. Tags: , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *