Primus til din udendørs gastronomi

Et dejligt udekøkken (foto: eventyrsport.dk)

Et dejligt udekøkken (foto: eventyrsport.dk)

Hvis du er et udendørsmenneske kender du sikkert allerede til alle nødvendighederne når du skal på tur, hvad enten den er camping, vandretur, fisketur eller noget helt andet. Hvis ikke du er bekendt med det, så er der en hel række redskaber, du kan tage med dig, for at gøre din tur så smertefuld og din mave så mæt som muligt

Primus til dine udendørs eventyr

Primus er et svensk mærke, der er grundlagt af svensk ingeniørarbejde. De er pionerer inden for udendørs madlavning og har været det siden 1892. Deres innovative produkters har gjort flere ekspeditioner mulige gennem kvalitet og performance. Et primus komfur var med Roald Amundsen, da han var den første på Sydpolen og med Edmund Hillary og Tezing Norgay da de som de første nåede toppen af Mount Everest i 1952.

Primus’ passion er det udendørs og det tekniske, hvilket er hemmeligheden blandt det innovative mærke. Derfor er hvert produkt tester inden det forlader fabrikken i Estland.

Primus er ikke kun for de eventyrlystne vandrere, men også brugbart i hverdagen. Bare du nyder det udendørs, uanset hvor du er.

Se Primus’ produkter her og find din livslange ven

Se mere til udemennesket her:

Lys og lygte til dit behov

Shorts til kvinder er perfekte i sommergarderoben

Share
Posted in Camping, Outdoor, Rejse. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *