Regntøj til børn skal beskytte og skærme mod blæst og regn

Giv dine børn det bedste regntøj (foto eventyrsport.dk)

Giv dine børn det bedste regntøj (foto eventyrsport.dk)

Regntøj til børn skal beskytte mod regn og blæst. Men det må også være frisk og lidt funky. Der er ikke noget bedre end, når børnene frivilligt selv ifører sig regntøj og gummistøvler. En måde at gøre dette nemmere på vil være at gøre det tiltalende for børnene.

Regntøj med sjove farver eller mønstre

Der findes et hav af forskellligt slags regntøj. Der findes regnsæt, hvor både jakke og bukserne er i samme matchende farver. Man kan komme til at købe en regnfrakke uden at overveje, at der også er brug for regnbukser, og derfor kan et regnsæt være en god ide. Så er du i hvert fald ikke ude for at glemme noget. Regnsæt findes i mange slags farver og former, og kommer i alt fra pigede farver som for eksempel lyserød til i det mere afdæmpede spektre af skalaen.

Regntøj til børn kommer ofte også i mønstre eller med sjove motiver. Det kan være i tern eller cirkler og med motiver fra tegnefilm. Børnene vil uden tvivl holde mere af deres ellers ”kedelige” regntøj, hvis der er gjort noget ud af det. Farverigt og mønstret regntøj vil helt sikkert blive et hit.
Derudover er det også en god ide at holde øje med, om regnjakken har en hætte. Nogle gange kan hætten knappes af og på, hvilket er meget praktisk. Men hvis jakken ikke har en hætte, kan det være en god ide at supplere med en hat. En hat der kan beskytte barnets hår fra at blive vådt.

Glem ikke gummistøvlerne!

Regntøj er ikke bare regnjakke og regnbukser. Det kan også være en god ide at anskaffe sig et par gummistøvler. Gummistøvler er et perfekt værn imod regn, skidt og vandpytter. Børn elsker at hoppe i vandpytter, og det skal de også have lov til, hvis bare de har det rigtige fodtøj på. Gummistøvler fås i forskellige størrelser, farver og typer, og der vil helt sikkert være et par til lige netop dit barn.

Køb regntøj til dine børn hos http://www.eventyrsport.dk

Mere regntøj børn her

Share
Posted in Børn, Regntøj. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *