Uovervindelig med flyverdragt

Flyverdragten alle elsker (foto eventyrsport.dk)

Flyverdragten alle elsker (foto eventyrsport.dk)

En flyverdragt hedder nok sådant, fordi det har mindet om en pilotdragt fra forgangne tider, hvor man sad i åbne cockpits og skulle holde sig isoleret, mens man svævede rundt sammen med fugle og drivende skyer. Sammenligningen er ikke hel urimelig. Det bliver også koldt på landjorden og især børn er udsatte, da de jo er svagelige sammenlignet med ”kvistunge” og granvoksne mennesker. Med en flyverdragt får de virkelig noget at stå imod med.

Praktisk, ikke kvadratisk, men god

Det er så såre simpelt, at det lige er til at græde over. Man undgår nemlig det værste gris – og gris vil der altid være, når børn er børn, flyverdragten kommer nemlig til at agere en slags værn på flere niveauer. En flyverdragt beskytter først og fremmest dit barn mod den danske vinterkulde. En flyverdragt kommer også til virke som et ekstra beskyttelseslag, når dit barn vælter og kommer ud for diverse små uheld. Og en flyverdragt beskytter det tøj, som dit barn har på indenunder, selvom man selvfølgelig mange gange vælger kun at have strømpebukser og T-shirt på under dragten. Det afhænger af vejret, kan man sige. De gange hvor barnet har tøj på indenunder er det i hvert fald beskyttet, faktisk er det det også, når barnet kun har sin flyverdragt på, fordi det andet tøj så ligger fint foldet sammen på sin plads, på ferie fra slid.

Lyden af leg følger en flyverdragt

Hvis man har set musikalen The Sound of Music, så har man også set, hvordan Julie Andrews syr dragter til børnene, så de kan komme ud af deres fine tøj og på med noget, som godt må blive beskidt, så de kan lege bekymringsfrit. Flyverdragter er udviklet ud fra samme tanke, tilsat en praktisk tanke, om at barnet skal holdes varmt, mens det leger. Dit barn flyver ikke just i en flyverdragt, men det gør legen og det varmer både dig og dit barn.

Find en varm flyverdragt her

 

Læs mere om flyverdragter:

Lækkert flyverdragt udsalg i den kolde vintertid

Bliv klar til vinter med en billig flyverdragt til børnene

Share
Posted in Børn, Overtøj. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Uovervindelig med flyverdragt

  1. Pingback: Hold dine børn varme med flyverdragter på tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *