Vær godt klædt på med en Skovhuus strik

Skovhus strik - professionelt strik (foto gundtoft.dk)

Skovhus strik – professionelt strik (foto gundtoft.dk)

Kvinder er ofte meget bevidste om deres påklædning, mere end de fleste mænd. Der er derfor også meget dametøj at vælge i mellem. Alene i Danmark er der massevis af varemærker, der producerer tøj til kvinder, og derudover kommer de mange internationale brands. Noget der er meget oppe i tiden, er strikket tøj. Strik fra Skovhuus er et eksempel på dansk kvalitetstøj, som alle kvinder vil nyde at have på.

Den klassiske Skovhuus strik ses i form af en striktrøje, der enten kan være lukket eller en cardigan. Striktrøjer kan bruges ved mange forskellige lejligheder. Meget kommer an på, hvilken farve, eller hvilke farver, man vælger. Det er klart, at meget farvestrålende strik fra Skovhuus måske ikke vil være passende til de mere formelle lejligheder. Der kan det være et bedre valg at vælge noget i sort, hvid eller lignende neutrale farver. Der er dog undtagelser før denne regel. Meget kommer an på, hvilken type kvinde man er, hvilken slags lejlighed der er tale om og hvordan man sammensætter den fulde påklædning.

Vælg den rigtige Skovhuus strik

Der er mange lejligheder, hvor man sagtens kan nyde at have en mere farvestrålende og iøjenfaldende Skovhuus strik på. Det gode ved en sådan striktrøje er, at den kan bruges hele året. Om vinteren kan den bruges med en vinterjakke udenpå, og komme til sin ret når man er indendørs. I løbet af foråret kan man begynde at bruge striktrøjer som det yderste lag, fordi uld stadig er meget varmt i sig selv. Om sommeren vil det helt sikkert være godt med en cardigan i strik fra Skovhuus, der både kan kombineres med en sommerkjole, et par shorts eller et par bukser.

Køb smart Skovhuus strik her

Share
Posted in Dametøj, Strik. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vær godt klædt på med en Skovhuus strik

  1. Pingback: Varme dametrøjer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *