Carla du Nord – Tøj til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde

Er Carla Du Nord noget for dig? (foto cahetu.com)

Er Carla Du Nord noget for dig? (foto cahetu.com)

Kære Kvinde

Er du træt af at løbe forvildet rundt i byen uden nogensinde at finde det, du kom efter? Har du ikke nydt at købe tøj siden du fødte dine tre smukke unger, og din krop forandrede sig for bestandigt? Synes du, at udvalget i butikkerne er lille og kedeligt til kvinder på din alder?

Så er det måske på tide at stifte bekendtskab med tøjmærket Carla du Nord.

Carla du Nord laver nemlig tøj, som kvinder gerne vil gå i. Endvidere er det til gode priser og i god kvalitet, så du ikke skal se dig om efter noget nyt, så snart din bluse har været i vaskemaskinen. Og så laver Carla du Nord alt slags tøj. Jakker, jeans, kjoler, langærmede bluser, kortærmede bluser, bukser, shorts, nederdele – you name it, they got it.

Carla du Nord – køb dit yndlingstøj i alskens farver

Kender du det der med, at du har fundet et stykke tøj, som du bare knuselsker? Som passer ind i din resterende garderobe og kan sættes sammen på kryds og tværs med tøj, du allerede har hængende i dit klædeskab? Den type garderobefavoritter har Carla du Nord mange af.

Og det bedste er, at Carla du Nord typisk laver hver tøjmodel i flere forskellige farver. Derfor kan du få din yndlingsbluse i alle de farver, du kan lide, og som du ved, klæder dig. Det er rigtig smart, for det er altid godt at have mere end én af sine klædeskabsfavoritter, så du kan udskifte og samtidig slider tøjet mindst muligt, fordi du har noget at udskifte med.

Carla du Nord ved, hvilke dele af kroppen en kvinde gerne vil fremhæve, og hvilke hun helst undgår at fremhæve. Derfor er du garanteret at kunne finde tøj hos Carla du Nord, der fremhæver dine fordele og gemmer dine mindre skønne sider af vejen. F.eks. har Carla du Nord løse kjoler, der kan gemme en begyndende mave (eller post-graviditetsmave) væk.

Se et stort udvalg af Carla du Nord her

Share
Posted in Dametøj, Mode. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *