Leg mariehønen Evilgglad med familien i jeres nye telt

Tag på telttur med familien (foto eventyrsport.dk)

Tag på telttur med familien (foto eventyrsport.dk)

Vi kender alle sammen visen om mariehønen Evigglad, der går tur. Så kommer der regn og torden, hun får våde tær og søger tilflugt hos sneglen. I sneglens hus er der varmt og tørt, og det er den samme følelse af hygge og tryghed, som du skal få, når du lægger dig i dit nye telt. Efteråret er nemlig over Danmark, og vi skal igen vænne os til regn, der står ned i stænger flere gange dagligt. Så er det ikke sjovt at ligge i et dårligt telt, og derfor skal du finde et rigtig godt et i stedet.

Telte kan bruges til mange lejligheder, hvor de klassiske er på campingture og festivaller. Men telte kan også meget nemt bruges, hvis I skal sove ude til et arrangement, og der er et grønt areal. Telte kan hurtigt blive løsningen, hvis man ikke har plads til at huse alle til en fest. Opfordr folk til at tage deres telt med, og så kan festen mere eller mindre fortsætte til langt ud på natten-

Telte med højt vandsøjletryk kan klare det meste

Vandsøjletrykket er et mål for, hvor stor en mængde vand, der kan ramme teltdugen, før vandet bryder igennem. Et standardtelt kan måske holde til en kort byge, men hvis der virkelig er regn på menuen, skal du nok bruge lidt flere penge på et telt, der virkelig kan stå imod. Det gælder måske især, hvis du camperer uden for Danmark, for eksempel i de norske fjelde. Men uanset hvor du er i verden, så er det bare rart at vide, at man kan holde sig varm og tør.

Når teltet bliver bedre isoleret og sikret mod vand, er det stadig vigtigt at sørge for, at der er en god åndbarhed i teltet. Det er nemlig åndbarheden, der bestemmer indeklimaet i dit telt. Det siger sig selv, at indeklimaet bliver bedre, når der er en vis cirkulation af luft i teltet.

Find jeres nye telt

Find et telt til nætterne i den fri natur

Share
Posted in Telte. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Leg mariehønen Evilgglad med familien i jeres nye telt

  1. Pingback: Et familietelt åbner op for en helt ny verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *