Tøj til kvinder: Feminint streetwear

Betty Barclay bluse (Foto: gundtoft.dk)

Betty Barclay bluse (Foto: gundtoft.dk)

Den største tendens i modebilledet for kvinder lige nu er den funktionelle streetwear-stil, der oprindeligt stammer fra USA og har mange sportslige referencer. Førhen har det være maskulint eller praktisk ufestligt tøj, men modehusenes tegnestuer har i de senere år forfinet stilen og gjort den brugbar til hverdagskvinderne.

Det er således intet problem for en kvinde at være både feminin og frisk i moderne streetwear. Vælg et par stramme jeans, da det giver dig længere ben og komplimentere dine kvindelige former. De kan med fordel smøges lidt op på de varme sommerdage, og det vil give dine sko mere opmærksomhed. Her er sommerens hit igen sneakers. De er inspirerede af 90’ernes kondisko, og de er altid behagelige. Det er med at hoppe med på moden, når den tillader dig, at du kan iføre dig behageligt tøj.

Pæne rene sneakers kan bæres på den lange arbejdsdag, til de kortere ture ud i byen eller til fest hele natten. Du vil undgå vabler og ømme fødder, så det er en win-win!

Behageligt tøj til kvinder er moderne

Det er altså moderne at iføre sig behageligt tøj, så hvorfor ikke gøre det. Dine sneakers behøver ikke kombineres med jeans og hættetrøjer, men kan også sagtens gå til den lette blomstrede sommerkjole.

Flere modehuse laver også sweatshirts og hættetrøjer til kvinder nu. Vælg trøjer med lyse farver og enkle feminine detaljer, og du kan bære dem med stil. Du må aldrig købe for store trøje, da det vil give dig et usoigneret look, og det er jo ikke meningen. Det er netop meningen, at du skal fremstå sporty og fyldt med energi og selvtillid.

Vælg en enkel ”kedelig” trøje men med den sexede detalje. Det kan for eksempel være den mønstrede brystlomme eller den farvede syning.

Se på tøj til kvinder her!

Share
Posted in Dametøj, Stil. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *